Kezdőlap


Rólunk röviden

Az ipari automatizálás témakörén belül robotközeli alkalmazásokkal foglalkozunk, kiemelten kamerás rendszerek tervezésével és kivitelezésével. Küldetésünk, hogy olyan megoldásokat szolgáltassunk a modern gyártó cégek számára, amivel ki tudják szolgálni a fejlődő ipar igényeit.

Filozófiánkt három fő gondolat mozgatja: Modern, Transzparens, Egyszerű.

Modern megoldásokat alkalmazunk, hiszen a jelenleg is zajló ipari forradalom (Ipar 4.0) igényeit kell kielégítenünk. Fiatalos csapatunk folyamatosan keresi a legújabb technológiákat, így megoldásaink szerves részei tudnak lenni a jövő gyárának. A mai gyártás fontos része a dinamizmus, így gyorsan változtó vagy széles temrékpalettára is megoldást kínálunk. Segítségünkre van ebben a mesterséges inteligencia alkalmazása, csapatunk otthonosan mozog tanuló algoritmusok használatával felépített rendszerekben.

Tevékenységünkből adódik, hogy számunkra a legfontosabb, hogy az ügyfeleink megoldást találjanak a gyártásban felmerült problémáikra. Így hangsúlyt fektetünk a transzapenciára mind a megoldásunk kialakítása alatt, illetve a használat során is.

Az egyszerű megoldás a legjobb megoldás. Ezt a kijelentést mindig szem előtt tartjuk. 😉


Kapcsolatfelvétel
Írj nekünk bizalommal!