Mechanikus tervezés / kivitelezés

Az ipar különböző területein jelentkező konstrukciós feladatok teljes körű elvégzésével állunk partnereink rendelkezésére, az ötlet felmerülésétől, a tervezésen át egészen a sorozatgyártásig. A felhasználói igények és a termékkel szemben támasztott követelményekből kiindulva, megrendelőinkkel folyamatos konzultáció során alakítjuk ki a megfelelő konstrukciót, így az a már meglévő rendszerekbe zökkenőmentesen beilleszthető.

A tervezési feladatokat hatékonyan és gyorsan elvégezzük, legyen szó meglévő konstrukció átalakításáról vagy egy új készülék fejlesztéséről. A 3D-ben megtervezett szerkezetek gyártás előtti ellenőrzésére a mozgásszimuláció (mozgáspályák meghatározása, ütközésvizsgálat) és virtuális szerelés segítségével nyílik lehetőség.

A modellek készítésekor az automatikus darabjegyzék-készítés és a gyártás szempontjából helyes modellstruktúra a cél. Nagyobb, vagy egyszerűbb kinematikai mozgásokat tartalmazó összeállítások esetében a skeleton-modellezés technikáját alkalmazzuk.

A tervezési feladatok elvégzésekor az egyes beállítási fájlok átvételével és a konstrukciós előírások betartásával biztosítjuk, hogy az általunk készített modellek megrendelőinkkel azonos környezetben, azonos modellezési módszerrel készüljenek el.

Sikeresen bekapcsolódunk a tervezői részlegek munkáiba, ezzel megoldva az ott keletkezett kapacitáshiányokat.

Foglalkozunk már meglévő műszaki adatbázisok vagy legyártott gépek, berendezések dokumentálásával. Az átdolgozott műszaki dokumentáció alapján a szükséges konstrukciós változtatásokat is elvégezzük.


Mechanikus tervezésre / kivitelezésre van szükséged?

Töltsd ki a kapcsolati űrlapot, vagy írj a mindent@robotizalunk.com címre és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.