Villamos tervezés / kivitelezés

Villamos tervezésben a minőséget és a szabványos megoldásokat garantálja cégünk. Tervezési szolgáltatásunk kiterjed mind gyenge- illetve erősáramú feladatokra.
Kapcsolószekrényeink megfelelnek minden hatályos szabványnak és minőségbiztosítási előírásnak. Szekrényeinket többnyire a Rittal, Schrack vagy az Illinox szállítja. Igyekszünk minden igényt kielégíteni a szekrény helyszíni környezetét és a felhasználói igényeket figyelembe véve. Ennek megfelelően használunk többek között lakkozott illetve rozsdamentes szekrényeket megfelelő hűtéssel ellátva.

Alap esetben az alkalmazott és beépített eszközök a magyar piacon általánosan elfogadott termékek (Siemens, OMRON, Schneider Electric, stb.), viszont megbízói igény esetén rugalmasan alkalmazkodunk az ügyfél által kiválasztott típusokhoz.
Tervezői gyakorlatunk kiterjed továbbá különleges igényű iparágakra is, mint például a gyógyszeripar.

Kivitelezési szolgáltatásunk kiterjed a komplett vezérlőszekrény készre szerelésén kívül a kábelezésen és villamos hálózat építésén (terepi kábelezés, szenzorozás) túl a mechanikus munkák elvégzésére és a pneumatika bekötésre is.


Villamos tervezőre / villanyszerelő technikus szakemberre van szükséged?

Töltsd ki a kapcsolati űrlapot, vagy írj a mindent@robotizalunk.com címre és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.